fbpx

Акции

Уважаеми клиенти!

Веднъж седмично в КАМ ви очакват атрактивни акционни предложения със задължителното отлично съотношение цена-качество. Артикулите от предложението „Актуално в КАМ“ са разнообразно допълване на нашият асортимент и са различни всяка седмица. Всяка седмица се предлагат ин-аут артикули за всеки вкус.

Още преди началото на акцията ние ви информираме за нашите актуални седмични предложения – на нашият сайт, на Фейсбук страницата ни, а също така и на хартиената ни брошура, която ще намерите както във вашите пощенски кутии, така и на място в обектите ни. По този начин ви информираме предварително, за да можете да планирате вашият пазар при нас.

Разбира се ние бихме искали да имаме достатъчни количества от нашите акционни артикули за целия период на акцията. Затова планираме много прецизно и на базата на дългогодишният ни опит, но за съжаление не винаги успяваме да предвидим реалното търсене на определен артикул. Затова искаме да ви помолим за разбиране, ако при някое от вашите посещения липсва някой артикул от актуалната брошура(понякога и още на първият акционен ден).

Ние благодарим за вашето разбиране и се радваме да ви видим отново в някой от нашите магазини!

Вашият КАМ тим