fbpx

Философия

 

Съсредоточаваме се върху най-важното

Нашият хард-дискаунт принцип на работа ни позволява да предлагаме в асортимента си артикули с най-високо качество на най-ниските възможни цени. Тази възможност е следствие на повишената ефективност, която сме въвели на всяко ниво от нашата работа.
В КАМ маркет клиентите ще намерят продукти за ежедневна употреба с най-високо качество и  с постоянно ниски цени. Това е от решаващо значение за нас.

Дискаунт принципът на работа на КАМ маркет се базира върху следните важни фактори, гарантиращи  успех:

Ограничен асортимент

От предложенията, които получаваме от различни части на света, за нашите клиенти избираме внимателно и най-доброто. В нашия стандартен асортимент предлагаме около 700 основни артикули за ежедневна употреба и всяка седмица около двадесет висококачествени акционни артикула. Бързият оборот на стоките е и гаранция за тяхната свежест. Ограниченият асортимент и съответно по-добрата презентация и излагане на рафтовете на артикулите , които са еднакви във всички маркети, създават предимства при определяне на продажната цена. По този начин на нашите клиенти можем постоянно да предлагаме най-доброто съотношение цена-качество.

Магазини

Магазините са с не много голяма търговска площ, по опростен и разпознаваем вътрешен дизайн и идентичност, построени с устойчиви характеристики, кото се вписват в околната среда, асоциирайки ги с политиката за дългосрочно спестяване от страна на клиентите. Нашите магазини са с опростен лейаут, артикулите са изложени на рафтовете директно в дискаунт картони, с което се спестява време и персонал за зареждане и допълване на наличностите.

Собствената логистика и транспорт оптимизира още повече оперативните процеси и драстично увеличава ефективността, което води до възможността да имаме още по-ниски продажни цени за нашите клиенти и съответно за още  по-голямо спестяване от тяхна страна.

Безкомпромисно качество

Последователната ориентираност към отлично качеството ни гарантира  конкурентоспособност на пазара. Заедно с нашите доставчици непрекъснато доразвиваме чрез нови предложения нашият висококачествен асортимент, за да задоволим нуждите на нашите клиенти. Постоянният собствен вътрешен контрол на качеството и текущите допълнителни проверки в независими лаборатории за тестване, гарантират качеството на нашите стоки.

Висококачествени собствени марки

КАМ маркет последователно се съсредоточава върху разширяване на собствените марки, като „Аlpiko”, „Fiesta”, „Камко”, „Rio”, „CАSA KАМ”, „Dentamed”, „Milord”, „Lalin”, „Blue Sea”, „Vita”, „Solis “, „Bella Farm “и други. С нашите собствени марки предлагаме по-добри цени и по-добре контролираме качеството.

Отговорно управление

Нашето ръководство се отличава с голям професионализъм и компетентност при вземането на решения. Опростените процеси и плоската структура позволяват бързина и адекватност при вземане на решения. Те са основа за ефективност на работата, прецизирани разходи и бързо действие.

Калкулираме най-добрите възможни продажни цени

Грижoвното и ефективно стопанисване е част от ежедневната работа в КАМ маркет. Чрез нашата ефективна система за оптимиране на разходите водим и честна и справедлива ценова политика към нашите клиенти. Винаги когато имаме възможност, например при намаляване на цените на суровините на световните борси,  веднага намаляваме нашите продажни цени.