fbpx

Кам маркет винаги прясно

Огромен асортимент и свежи плодове и зеленчуци

Плодове и зеленчуци

Нашата свежа стока е наш отличителен знак.

При плодовете и зеленчуците важи правилото:
Всичко, което се поднася на трапезата трябва да е свежо и здравословно!

Ние в КАМ сме привърженици на здравословното хранене, затова се гордеем, че можем да предложим богат избор на пресни плодове и зеленчуци с проверен произход.

В широкия  асортимент (който включва и много сезонни артикули) на рафтовете за плод и зеленчук на КАМ ще намерите продукти от реномирани земеделски местни и международни производители.

Всички магазини на КАМ винаги имат пресни плодове и зеленчуци.

Всекидневно следим качеството на органичните продукти, в резултат на което винаги оправдаваме вашето доверие. КАМ вече е синоним за свежест и качество на плодовете и зеленчуците, а отличната цена достъпна за всички е само още един плюс към тази практика.

Всяка седмица имаме плодове и зеленчуци на промоция и можете да си ги закупите със супер намаление. Проверявайте редовно седмичната брошура и ви очакваме в нашите КАМ магазини.
ovosje

Предоставяме безпрепятствена наслада, като се грижим за особено бърза и навременна доставка на стоки до нашите маркети. Много държим на това, нашите клиенти в КАМ да купуват пресни плодове и зеленчуци. Предпоставка за това е нашия контрол на качеството.

ovosje2