fbpx

Ние сме обществено отговорни

НАШАТА ОТГОВОРНОСТ

Като търговска компания, ние ценим доверието, което ежедневно ни се показва на нас и на нашите продукти. Икономическият успех в голяма степен зависи от това, колко успешно съчетаваме нашите основни принципи „Опростени процеси” и „Ориентираност към потребителите” с отговорното използване на природните ресурси и внимателното отношение към клиентите, служителите и бизнес партньорите.

Под мотото „Високо качество – ниски цени” информираме за нашите дейности по темата Отговорност в КАМ. Наясно сме, че тази отговорност можем да изпълним само заедно с нашите мотивирани и ангажирани служители. Затова нашата цел е в бъдеще да бъдем отговорен и атрактивен работодател.

Нашата цел е и в бъдеще да имате доверие в нас!

Общество

Като търговска фирма от верига магазини, обектите на КАМ покриват цяла Македония и фирмата ежедневно е в контакт с хората на място. Ние се считаме за част от обществото и в рамките на нашите възможности си партнираме с доказани доставчици.

Асортимент

Ние гарантираме за високото качество и безопасността на нашите продукти, защото здравето, защитата и удовлетвореността на нашите клиенти е от ключов интерес за нас. Под мотото „Високо качество – ниски цени”, информираме нашите клиенти за артикулите и здравословната им консумация.

Персонал

Като компания с верига магазини нашите  служители в огромна степен допринасят за икономическия успех. Фирмата се отличава с мотивирани и ангажирани служители.